Üniversite Adaylarına "Türk-Alman Üniversitesi Tanıtım Günleri" Etkinlikleri Gerçekleştirildi

05.05.2023

2-3 Mayıs 2023 tarihlerinde Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü ve Uzaktan Eğitim Merkezinin katkılarıyla Derslikler Binası Konferans Salonu'nda; Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fatih Çemberlitaş Anadolu Lisesi, Kandilli Kız Lisesi ve Validebağ Fen Lisesi  öğrencilerine "Türk-Alman Üniversitesi Tanıtım Günleri" gerçekleştirildi.

Üniversitemiz  genel tanıtım sunumuyla başlayan programlar; İktisadi ve İdari Bilimler, Fen, Hukuk, Mühendislik, Kültür ve Sosyal Bilimler Fakülteleri ile Yabancı Diller Yüksekokulundan akademisyenlerimizin de bulunduğu soru-cevap bölümüyle devam etti. Aday öğrencilerin Üniversitemiz hakkında sorularına cevap bulduğu tanıtım etkinliği kampüs turu ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.