Geleceğin Türk-Alman Üniversitelilerine "Çevre Bilinci ve Sürdürülebilir Kalkınma Eğitimi" Verildi

10.05.2023

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Damla Durak Uşar yürütücülüğünde ve Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünün katkılarıyla Harezmi Eğitim Modeli kapsamında Beykoz Tokatköy Ortaokulu öğretmen ve öğrenci grubu kampüsümüzde ağırlandı.

Dr. Öğr. Üyemiz Damla Durak Uşar sunumunda, küresel iklim değişikliğinin sebep ve sonuçlarına, sürdürülebilir olmanın ve atık yönetiminin gerekliliğine dikkat çekerek katılımcılara çevre bilincinin önemini vurguladı. Beykoz Tokatköy Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin aktif katılımıyla geçen eğitim, kampüs gezisi sırasında Üniversitemizde uygulanan  Sıfır Atık Politikası örnekleri gösterilerek son buldu.