Kariyer Günlerine Katılarak Aday Öğrencilerle Bir Araya Geldik

24.04.2024

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü olarak 24-26 Nisan 2024 tarihleri arasında farklı kurumlar tarafından düzenlenen kariyer günü etkinliklerine katılarak aday öğrencilerle buluştuk. Bu kapsamda 24 Nisan 2024 tarihinde Validebağ Fen Lisesi tarafından düzenlenen 6. Kariyer Günleri, 25-26 Nisan 2024 tarihlerinde Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Beşiktaş Kariyer Günleri ve 26 Nisan 2024 tarihinde Kavacık Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Kariyer Günü etkinliklerinde yer aldık. Açtığımız stantlarda Üniversitemizi tanıtarak öğrencilerle fakülteler, kampüs hayatı, Almanca dil eğitimi, eğitim öğretim süreci, çok dilli kurumsal yapı ve uluslararası imkanlar ile ilgili bilgiler paylaştık.