Tanıtım Günlerimiz Genel Koordinatörümüz ve Rektör Yardımcımızın Katılımlarıyla Başladı

22.07.2024

Türk-Alman Üniversitesi Tanıtım Günleri, üniversite adayı öğrenciler ve ailelerinin yoğun ilgisi ile açılışını yaptı. 22-24 Temmuz 2024 tarihleri arasında üç gün boyunca sürecek Üniversitemiz Tanıtım Günleri, Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş'ın katılımıyla başladı.

Genel Koordinatörümüz ve Rektör Yardımcımız, tanıtım günleri kapsamında üniversite adayları ve velileriyle birebir temas kurarak üniversitemizin sunduğu imkanlar, eğitim programları ve kampüs yaşamı hakkında sohbet etti. Gösterilen yakın ilgi, aday öğrenciler ve velileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Aday öğrenciler ve aileleri, genel tanıtım sunumları, bölümlerin bilgilendirme oturumları ve kampüs gezilerine katılarak Üniversitemiz akademisyenleri ve öğrencileri ile birebir görüşme fırsatı bulacak. Tanıtım günleri boyunca devam edecek etkinliklerde, Üniversitemizin akademik birimleri, eğitim faaliyetleri, uluslararası bağlantıları, öğrenci kulüpleri ve sosyal etkinliklerinin yanı sıra kampüs yaşamı ve yurt olanakları hakkında detaylı bilgiler sunulacak.